english

Display advertising

Display advertising - http://www.shift.nl

Wij helpen u met slimme display advertising aan meer brand awareness en conversies.

SHIFT ontwikkelt effectieve display advertising campagnes. Gerichte online campagnes die uw merk of product bij de juiste doelgroep promoten.

Over display advertising

Via display advertising campagnes plaatsen we banners en rich media op (mobiele) websites en social media. Dit doen we via Google en andere display netwerken. Het doel is om met aantrekkelijke campagne creatives zoals video, beeld, tekst en audio uw doelgroep te verleiden en tot de gewenste actie aan te zetten.


Het bereik en effect van display advertising is groot. Met name als onderdeel van de totale online kanalen- en marketingmix. Het middel is zeer geschikt voor merkbekendheid- (branding) en productcampagnes.

Media-inkoop, Programmatic en Real Time Bidding

Wij geloven in gericht en dynamisch inkopen van advertentieruimtes op basis van interne en externe data. Met real time bidding zorgen wij voor betere resultaten tegen lagere kosten. Uw advertentie wordt, met de juiste boodschap, op het juiste moment, aan de juiste persoon getoond. Ons scherpe inkoopproces zorgt voor minder 'waste' en hogere ROI.

Retargeting

Een krachtige optie binnen display advertising is retargeting (remarketing binnen Google Adwords). Met retargeting kunnen wij (potentiƫle) klanten die niet de gewenste actie hebben uitgevoerd op uw website, opnieuw verleiden om terug te keren naar uw website en de gewenste actie alsnog uit te voeren. Bijvoorbeeld met een speciale aanbieding of gepersonaliseerde content.
Onze slimme retargeting campagnes zorgen voor (veel) meer conversies.

Onze aanpak:

  • 1. Samen met u formuleren wij uw doelstellingen, KPI's en doelgroepen.
  • 2. O.b.v. uw wensen zorgen wij voor een gerichte targeting- en contentstrategie.
  • 3. Vervolgens ontwerpen wij de bijbehorende campagne creatives (rich media, banners e.d.)
  • 4. Tijdens de campagneperiode testen we de verschillende creatives en optimaliseren we de campagnes op basis van de inkomende data.

Over ons online advertising bureau

SHIFT is een webdesign en online marketing bureau in Den Haag met ruim 15 jaar ervaring. Wij helpen organisaties met de opzet en uitvoering van display advertising in elke vorm en fase. Van planning, ontwerp en media-inkoop tot en met campagnemanagement.

Contact

Display advertising effectief inzetten of meer informatie over Shift? Neem dan contact op.

Bekijk ook onze andere diensten: