english

Online marketing en strategie

Online strategie - http://www.shift.nl

Wij ontwikkelen resultaatgerichte online strategieën die uw doelstellingen overtreffen.

SHIFT helpt organisaties met het opzetten en uitvoeren van effectieve online B2C & B2B strategieën. Online strategieën gericht op het maximaliseren van conversies en rendement.

Gepersonaliseerde en geïntegreerde strategieën

SHIFT realiseert doelstellingen door de juiste doelgroep, met de juiste boodschap op het juiste kanaal te bereiken. Online en offline.


In onze bewezen strategieën staat de 'klantervaring' centraal. Op basis van doelstellingen, doelgroepprofielen, -voorkeuren en customer journeys zetten wij de perfecte content-, kanalen- en conversiestrategie op. Wij brengen uw succesfactoren en online kansen in kaart, ontwikkelen de roadmap en ontwerpen de campagne creatives. Tevens zorgen wij ervoor dat uw online kanalen optimaal ingericht zijn om de online groei om te zetten naar concrete aanvragen, leads en klanten.

Data driven marketing

Onze succesvolle branding, conversie en traffic strategieën worden gestuurd door interne en externe onderzoeken en data. Door markt- en klantanalyses kunnen wij uw klant blijven bereiken, boeien en binden. Op basis van de customer insights ontwikkelen de specialisten van SHIFT consistente klantgerichte campagnes en worden boodschappen en kanalen geoptimaliseerd.

Online marketing bureau

SHIFT is een design en online marketing bureau in Den Haag. Ons bureau is gecertificeerd Google partner en gespecialiseerd in design, zoekmachine marketing, display marketing, social media marketing, content marketing, web analytics en conversie optimalisatie.

Wij bestaan ruim 15 jaar en hebben door de jaren heen diverse succesvolle lokale, landelijke en wereldwijde online strategieën bedacht en uitgevoerd. Zo hebben wij voor diverse organisaties en overheidsinstellingen gewerkt, waaronder het Ministerie van Economische Zaken, van A naar Beter, Provast & KPN. Bekijk de referenties pagina voor een overzicht van onze klanten.

Onze online marketing mix

  • • Zoekmachine marketing
    • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
    • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • • Display advertising
  • • Social Media marketing
  • • Content marketing
  • • Website en kanaal analyse
  • • Conversie optimalisatie

Contact

Wilt u ook maximaal online resultaat en rendement of meer informatie over Shift? Neem dan contact op.

Zoekmachine marketingSHIFT Zoekmachine marketing

SHIFT is gecertificeerd Google Partner en ervaren specialist in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Wij zorgen met effectieve zoekmachine marketing campagnes voor hogere posities in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo! Onze ervaring en wereldwijd erkende Google Partner certificering verzekert u van onze kennis en kunde op het gebied van zoekmachine marketing. Het onderscheidt SHIFT van andere aanbieders.

Lees meer over zoekmachine marketing >

SEO - Search Engine OptimizationSHIFT Search Engine Optimization - SEO

Met de juiste mix van 'on-page' en 'off-page' optimalisatietechnieken zorgen wij voor maximale vindbaarheid van uw website in de organische (gratis) resultaten van zoekmachines.
SHIFT is een full service SEO bureau en kan uw organisatie helpen met de opzet van het gehele SEO-traject. Van innovatieve technische verbeteringen, content optimalisatie tot en met linkbuilding campagnes.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie (SEO) >


SEA - Search Engine AdvertisingSHIFT Search Engine Advertising - SEA

SHIFT is expert op het gebied van zoekmachine adverteren (SEA).
Met slimme Google Adwords, Bing en Yahoo! advertentie campagnes zorgen wij voor meer verkopen, leads en bezoekers op uw website.
SHIFT heeft ruime ervaring met alle facetten van zoekmachine adverteren zoals tekst-, display-, shopping-, beeld- en video advertising.

Lees meer over SEA - search engine advertising >

Social media marketingSHIFT Social media marketing

Social media effectief inzetten voor uw bedrijf?
De social media specialisten van SHIFT zijn frontrunners op het gebied van Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube marketing.
Wij helpen organisaties met het opzetten, beheren en optimaliseren van social media kanalen, content en campagnes.

Lees meer over social media marketing >


Content marketingSHIFT Content marketing

Met aantrekkelijke en waardevolle content uw doelgroep bereiken en tot actie aanzetten. Daar draait het om bij content marketing.
SHIFT kan u daarbij helpen. SHIFT ontwikkelt content strategieën die werken! Content strategieën gericht op resultaat en die bij uw bedrijf, klanten en producten passen.

Lees meer over content marketing >

Analytics en conversie optimalisatieSHIFT web analytics en conversie optimalisatie

Om maximaal rendement te halen uit online marketing campagnes analyseren en optimaliseren wij websites en campagnes continu. De specialisten van SHIFT zijn ervaren data analisten met een passie voor usability en conversie optimalisatie.

Lees meer over web analytics en conversie optimalisatie >