english

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing - http://www.shift.nl

Wij zorgen met topposities in Google, Bing en Yahoo! voor meer bezoekers, verkopen en leads op uw website.

Over zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing is een vorm van internet marketing met als doel het beter vindbaar maken van websites en content in zoekmachines. Zoekmachine marketing is op te delen in twee deelgebieden: zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).

Zoekmachine optimalisatie (ook wel Search Engine Optimization of SEO genoemd) richt zich op het genereren van verkeer uit de organische (gratis) zoekresultaten. Zoekmachine adverteren (ook wel Search Engine Advertising of SEA genoemd) zorgt voor betaalde vindbaarheid.


Om met zoekmachine optimalisatie (SEO) hogere posities te krijgen in zoekmachines zijn verschillende rankingfactoren belangrijk, waaronder de architectuur, techniek, content en autoriteit van uw website. Adverteren in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo gaat via de advertentieplatforms Google Adwords en Bing ads. De advertentie modellen van deze zoekmachines zijn slim en interessant: kwaliteit loont en u betaalt alleen als er op uw advertentie wordt geklikt.

Zoekmachine marketing bureau

Zoekmachine marketing bureau SHIFT is specialist in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), webanalyse en conversie optimalisatie. Wij zijn gecertificeerd Google partner, bestaan ruim 15 jaar en hebben ervaring met alle facetten van zoekmachine marketing zoals tekst, display, mobile, app, social, video, shopping en remarketing.

Onze zoekmachine marketing diensten:

Contact

Wilt u ook beter vindbaar worden in Google, Bing en Yahoo of meer informatie over Shift? Neem dan gerust contact op.

Bekijk ook onze andere diensten: