Online sales campagnes

Meer producten verkopen in uw online webshop of meer reserveringen of boekingen op uw website? Laat SHIFT uw doelstelling realiseren met effectieve online campagnes. Ons online marketing bureau heeft veel ervaring met het genereren van conversies op internet.
Hieronder vindt u een aantal van onze campagne mogelijkheden om uw online sales te vergroten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Vraag direct advies aan

Google shopping Advertenties

Producten verkopen op Google

Met Google Shopping campagnes zorgen wij dat uw producten online gevonden worden. Uw producten worden opvallend weergegeven wanneer potentiële klanten op Google naar uw producten zoeken.

lEES MEER OVER GOOGLE SHOPPING

Bing Shopping Advertenties

Producten verkopen op Bing

De producten van uw organisatie onder de aandacht brengen op Bing? Start met Bing Shopping campagnes. Wij zetten uw producten bovenaan in de zoekresultaten: daar waar klanten hun online zoektocht beginnen.

*(Nog) alleen mogelijk voor campagnes in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Australië.

lEES MEER OVER BING MARKETING

Facebook & Instagram dynamische Advertenties

Reizen en hotels promoten en boekingen genereren

Genereer boekingen door uw reizen, accommodatie en kamers te promoten op Facebook en Instagram. Met dynamische advertenties vullen we uw advertenties automatisch zodat deze altijd up-to-date zijn.

Dynamische ads zijn ook in te zetten voor vastgoed branche (online huizen verkopen en verhuren) en de autobranche (online auto’s verkopen).

LEES MEER OVER FACEBOOK MARKETING

Facebook product advertenties

Producten verkopen op Facebook

Met behulp van (Dynamische) Product Ads verkopen wij uw producten op Facebook. Product Ads zijn zeer effectief en getarget. Zeker in combinatie met retargeting.

LEES MEER OVER FACEBOOK MARKETING

X (Twitter) advertenties

Promoot producten op X (Twitter)

Meer traffic naar uw webshop genereren? Met websiteclick-campagnes op X (Twitter) promoten wij uw producten gericht bij uw doelgroep en zorgen wij voor meer online sales.

leES MEER OVER X (TWITTER) MARKETING

LinkedIn advertenties

Producten promoten op LinkedIn

Bereik uw zakelijke B2B doelgroep en promoot uw producten met LinkedIn sponsored content. Deze zogenaamde ‘native ads’ zijn o.a. zichtbaar in de LinkedIn feed op mobiel en desktop.

leES MEER OVER LINKEDIN MARKETING

Instagram product advertenties

Producten verkopen op Instagram

Verkoop uw producten via Instagram. Instagram is onder jongeren een populair social media platform. Het is een platform met een enorm bereik en grote kansen voor merken.

alles over adverteren op instagram

online marketing specialist | online marketing bureau shift

Vragen? Neem contact op met onze specialist.

Samen aan de slag om uw producten te promoten op internet? Neem contact op met onze specialist. We horen graag hoe wij u verder kunnen helpen.

Over SHIFT

SHIFT is een online marketing bureau in Den Haag. Opgericht in 2000. Wij helpen onze klanten al meer dan 20 jaar aan maximaal online resultaat. Dit doen we met opvallende wereldwijde, landelijke en lokale online marketing campagnes.

Ons netwerk van ervaren en gecertificeerde online marketing specialisten zijn dé experts in B2C & B2B online marketing campagnes, zoekmachine marketing (SEO & SEA), social media marketing, influencer marketing, display advertising en conversie optimalisatie.

Waarom SHIFT kiezen

  • Ruim 20 jaar online ervaring
  • Onderscheidende campagnes
  • Ervaren & gecertificeerde specialisten
  • Aantoonbare resultaten
  • Persoonlijke & flexibele aanpak

Wat klanten zeggen

SHIFT is al 20+ jaar hét online marketing bureau in Den Haag.
Lees de reviews van onze klanten om te begrijpen waarom.

★★★★★
Dankzij SHIFT lopen we voorop op het gebied van social- en search-marketing. Volgens LinkedIn, Google en Twitter zijn onze overheidscampagnes vaak zelfs een stuk effectiever dan die van het bedrijfsleven.
rijksoverheid | online marketing bureau - shift
U. Dijk
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
★★★★★
Dankzij slimme social campagnes van SHIFT heeft Ondernemersplein op Twitter kunnen uitgroeien tot het grootste zakelijke overheidsaccount van Nederland.
ondernemersplein | online marketing bureau - shift
J. van den Boogaard
Ondernemersplein
★★★★★
In depth knowledge, sound advice and making it happen, seemingly effortless. That's what comes to mind thinking of SHIFT. Simply awesome.
mexx | online marketing bureau - shift
A. Jacobs
MEXX
★★★★★
SHIFT heeft zich de afgelopen jaren structureel geprofileerd als een waardevolle partner in het behalen van succes voor onze klanten.
twitter | online marketing bureau - shift
A. Bos
Twitter
★★★★★
Creativiteit gecombineerd met executiekracht maken van SHIFT een ideale partner voor innovatieve projecten. SHIFT helpt niet alleen met strategische keuzes maar weet ook concrete en zichtbare resultaten neer te zetten.
Antwoord voor bedrijven | online marketing bureau - shift
J. Majoor
Antwoord voor bedrijven
KPN - online marketing bureau - shift
KPN
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) - online marketing bureau - shift
RVO
Ondernemersplein - online marketing bureau - shift
Ondernemersplein
MEXX - online marketing bureau - shift
MEXX
Politie - online marketing bureau - shift
Politie
Van A naar Beter - online marketing bureau - shift
Van A naar Beter
np