Online traffic campagnes

Wilt u meer websitebezoekers genereren en uw informatie, diensten en producten promoten? Laat SHIFT uw doelstelling realiseren met traffic campagnes.
Ons online marketing bureau heeft veel ervaring met het bereiken van de juiste doelgroepen op internet en het genereren van websiteverkeer.
Hieronder vindt u een aantal van onze campagne mogelijkheden waarmee wij u meer online bezoekers en conversies bezorgen. Meer weten? Neem contact op.

Vraag direct advies aan

SEO

Meer bezoekers uit organische zoekresultaten van Google en Bing

Met SEO (ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd) optimaliseren wij websites en webshops. Om in de top van zoekmachines te komen zijn verschillende rankingfactoren belangrijk, waaronder de techniek, content en online autoriteit van de website.

lEES MEER OVER SEO

Google advertenties

Beter vindbaar op Google en meer websitebezoekers

Via Google Ads kunnen wij potentiële klanten bereiken die op zoek zijn naar uw dienst of product. Het platform biedt diverse interessante vormen om te adverteren binnen de zoekresultaten en het grote netwerk van Google.

leEs MEER OVER GOOGLE MARKETING

Bing advertenties

Vegroot uw bereik op Bing

Google is de bekendste maar zeker niet de enige zoekmachine. Benut ook de zoekmachine van Bing en zorg voor nog meer websitebezoekers.
Met Bing Ads bereiken we uw doelgroep die niet zoekt op Google.

lEES MEER OVER BING MARKETING

Social media campagnes

Bereik miljoenen mensen op social media. SHIFT is social media specialist en voorloper op het gebied van LinkedIn, Facebook, X (Twitter), YouTube en Instagram marketing.

leES MEER OVER SOCIAL MEDIA MARKETING

online marketing specialist | online marketing bureau shift

Vragen? Neem contact op met onze specialist.

Meer websitebezoekers genereren en uw content en producten promoten? Neem contact op met onze specialist. We horen graag hoe we u verder kunnen helpen.

Over SHIFT

SHIFT is een online marketing bureau in Den Haag. Opgericht in 2000. Wij helpen onze klanten al meer dan 20 jaar aan maximaal online resultaat. Dit doen we met opvallende wereldwijde, landelijke en lokale online marketing campagnes.

Ons netwerk van ervaren en gecertificeerde online marketing specialisten zijn dé experts in B2C & B2B online marketing campagnes, zoekmachine marketing (SEO & SEA), social media marketing, influencer marketing, display advertising en conversie optimalisatie.

Waarom SHIFT kiezen

  • Ruim 20 jaar online ervaring
  • Onderscheidende campagnes
  • Ervaren & gecertificeerde specialisten
  • Aantoonbare resultaten
  • Persoonlijke & flexibele aanpak

Wat klanten zeggen

SHIFT is al 20+ jaar hét online marketing bureau in Den Haag.
Lees de reviews van onze klanten om te begrijpen waarom.

★★★★★
Dankzij SHIFT lopen we voorop op het gebied van social- en search-marketing. Volgens LinkedIn, Google en Twitter zijn onze overheidscampagnes vaak zelfs een stuk effectiever dan die van het bedrijfsleven.
rijksoverheid | online marketing bureau - shift
U. Dijk
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
★★★★★
Dankzij slimme social campagnes van SHIFT heeft Ondernemersplein op Twitter kunnen uitgroeien tot het grootste zakelijke overheidsaccount van Nederland.
ondernemersplein | online marketing bureau - shift
J. van den Boogaard
Ondernemersplein
★★★★★
In depth knowledge, sound advice and making it happen, seemingly effortless. That's what comes to mind thinking of SHIFT. Simply awesome.
mexx | online marketing bureau - shift
A. Jacobs
MEXX
★★★★★
SHIFT heeft zich de afgelopen jaren structureel geprofileerd als een waardevolle partner in het behalen van succes voor onze klanten.
twitter | online marketing bureau - shift
A. Bos
Twitter
★★★★★
Creativiteit gecombineerd met executiekracht maken van SHIFT een ideale partner voor innovatieve projecten. SHIFT helpt niet alleen met strategische keuzes maar weet ook concrete en zichtbare resultaten neer te zetten.
Antwoord voor bedrijven | online marketing bureau - shift
J. Majoor
Antwoord voor bedrijven
KPN - online marketing bureau - shift
KPN
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) - online marketing bureau - shift
RVO
Ondernemersplein - online marketing bureau - shift
Ondernemersplein
MEXX - online marketing bureau - shift
MEXX
Politie - online marketing bureau - shift
Politie
Van A naar Beter - online marketing bureau - shift
Van A naar Beter
np