twitter marketing bureau & twitter ads campagne specialist den haag

Meer volgers, bereik en interacties

X (Twitter)
adverteren

Vraag direct advies aan
Meer volgers, interacties en bezoekers door onze effectieve X (Twitter) campagnes.

Wat is X (Twitter) adverteren?

Via X (Twitter) kunnen gebruikers korte berichtjes (Tweets) van maximaal 140 tekens publiceren terwijl ze elkaar volgen en op elkaar reageren. Het gaat hierbij om het delen van interesses, meningen en interessante content.

X (Twitter) heeft maandelijks wereldwijd 315 miljoen actieve gebruikers. In Nederland staat de teller op 2,6 miljoen gebruikers.

X (Twitter) Ads biedt diverse mogelijkheden om deze gebruikers op een effectieve manier te bereiken. De miljoenen gebruikers maken X (Twitter) een aantrekkelijk sociaal platform om producten, diensten en organisaties onder de aandacht te brengen.

SHIFT heeft veel ervaring met adverteren op X (Twitter). Wij kunnen uw organisatie helpen met de opzet van effectieve X (Twitter) campagnes.

Top 5 X (Twitter) voordelen

  • Enorm bereik
  • Gericht adverteren
  • Vergroot volgers, interacties en conversies
  • Creatieve advertentiemogelijkheden
  • Meetbare resultaten

Realiseer uw doelstellingen

Branding
100%
Traffic
90%
Sales
60%
Leads
80%
Informatievoorziening
100%

Wat u van ons kunt verwachten

Uw doelstelling en doelgroep zijn de basis voor de campagnestrategie op X (Twitter). Op basis hiervan formuleren we de juiste aanpak en boodschap en ontwikkelen we creatieve X (Twitter) Ads. Met de uitgebreide targeting-mogelijkheden van X (Twitter) bereiken wij vervolgens gericht uw doelgroepen. Van kleine niche tot wereldwijde doelgroepen.

Wij ontwikkelen X (Twitter) advertentiecampagnes op maat. Campagnes die precies aansluiten bij de wensen van onze klanten en hun doelgroep. Zodoende bezorgen wij onze opdrachtgevers dagelijks nieuwe volgers, websiteverkeer, interacties en conversies. Ontdek hieronder onze mogelijkheden om ook uw doelgroep te bereiken.

volgers campagnes - adverteren op twitter

X (Twitter) Volgers campagnes

Vergroot uw bereik op X (Twitter)

Wilt u meer volgers op X (Twitter) en er daarmee uw bereik op X (Twitter) vergroten? Met X (Twitter) volgers-campagnes (of uitgelichte accounts) bouwen we voor uw organisatie een groter publiek op. We helpen u met gerichte volg-advertenties aan relevante en waardevolle volgers. Volgers die over u tweeten, uw berichten retweeten en klant worden.

twitter campagnes - twitter adverteren

X (Twitter) Websiteclicks campagnes

Meer websitebezoekers, leads en verkopen

Meer traffic naar uw website of webshop genereren? Met websiteclick-campagnes op X (Twitter) zorgen wij voor meer websitebezoekers, leads en online sales. We ontwikkelen aantrekkelijke uitgelichte tweets, website- en video cards en targeten de tijdlijn van uw doelgroep. Met conversietracking weten we vervolgens precies wat er gebeurt en kunnen we onze prestaties verbeteren voor maximaal resultaat.

interactie-campagnes-twitter-adverteren - adverteren op twitter

X (Twitter) Interactie campagnes

Zorg voor meer #engagement

Wilt u meer interactie met uw klanten? Start dan met X (Twitter) interactie-campagnes. Met deze campagnes spelen we in op de wens van X (Twitter)-gebruikers om interessante dingen te ontdekken en te delen. Het doel is om uw doelgroep met aantrekkelijke content te verleiden om deel te nemen aan gesprekken. Door vervolgens zelf actief deel te nemen aan deze interacties kunt u uw merkbekendheid vergroten, relaties opbouwen en uw bedrijf promoten. Het zorgt voor meer zichtbaarheid, retweets, vind-ik-leuks en mentions.

app_campagnes_twitter - adverteren op twitter

X (Twitter) App campagnes

Promoot uw app en vergroot het aantal app installaties

De app van uw organisatie effectief promoten en meer downloads genereren? Maar liefst 80% van de gebruikers bezoekt X (Twitter) via hun mobiel en heeft daarmee het juiste apparaat in handen om uw app direct te downloaden. Dit maakt het promoten van apps op X (Twitter) interessant.
Met een X (Twitter) app-campagne zorgt SHIFT ervoor dat uw doelgroepen uw app in hun tijdlijn zien en deze direct kunnen downloaden. App cards (app-advertenties) bevatten een afbeelding van uw app, beoordelingen en een call to action.

retargeting & remarketing

X (Twitter) Retargeting

Nog meer resultaat en conversies

Om maximaal resultaat te halen uit uw X (Twitter) campagnes kan SHIFT gebruik maken van aangepaste doelgroepen en retargeting.
Met aangepaste doelgroepen kunnen wij specifieke personen op X (Twitter) bereiken met specifieke boodschappen. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw bestaande klanten bereiken aan de hand van e-mailadressen of X (Twitter)-gebruikersnamen.
Via retargeting tonen we gepersonaliseerde advertenties op X (Twitter) aan personen die onlangs belangstelling voor uw organisatie hebben getoond door uw website te bezoeken. Deze retargeting ads kunnen bekeken website content en producten bevatten of gerelateerde items die ook interessant zijn voor de bezoeker (cross-sell).
Retargeting campagnes zorgen voor meer (herhaal)bezoek en conversies op uw website of shop.

Starten met adverteren op X (Twitter)? Neem contact op

social media specialist | online marketing bureau | shift

Vragen? Neem contact op met onze social media specialist.

Samen aan de slag om uw organisatie, merk of producten via X (Twitter) onder de aandacht te brengen?
Neem contact op met onze social media specialist.

Over SHIFT

SHIFT is een online marketing bureau in Den Haag. Opgericht in 2000. Wij helpen onze klanten al meer dan 20 jaar aan maximaal online resultaat. Dit doen we met opvallende wereldwijde, landelijke en lokale online marketing campagnes.

Ons netwerk van ervaren en gecertificeerde online marketing specialisten zijn dé experts in B2C & B2B online marketing campagnes, zoekmachine marketing (SEO & SEA), social media marketing, influencer marketing, display advertising en conversie optimalisatie.

Waarom SHIFT kiezen

  • Ruim 20 jaar online ervaring
  • Onderscheidende campagnes
  • Ervaren & gecertificeerde specialisten
  • Aantoonbare resultaten
  • Persoonlijke & flexibele aanpak

Wat klanten zeggen

SHIFT is al 20+ jaar hét online marketing bureau in Den Haag.
Lees de reviews van onze klanten om te begrijpen waarom.

★★★★★
Dankzij SHIFT lopen we voorop op het gebied van social- en search-marketing. Volgens LinkedIn, Google en Twitter zijn onze overheidscampagnes vaak zelfs een stuk effectiever dan die van het bedrijfsleven.
rijksoverheid | online marketing bureau - shift
U. Dijk
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
★★★★★
Dankzij slimme social campagnes van SHIFT heeft Ondernemersplein op Twitter kunnen uitgroeien tot het grootste zakelijke overheidsaccount van Nederland.
ondernemersplein | online marketing bureau - shift
J. van den Boogaard
Ondernemersplein
★★★★★
In depth knowledge, sound advice and making it happen, seemingly effortless. That's what comes to mind thinking of SHIFT. Simply awesome.
mexx | online marketing bureau - shift
A. Jacobs
MEXX
★★★★★
SHIFT heeft zich de afgelopen jaren structureel geprofileerd als een waardevolle partner in het behalen van succes voor onze klanten.
twitter | online marketing bureau - shift
A. Bos
Twitter
★★★★★
Creativiteit gecombineerd met executiekracht maken van SHIFT een ideale partner voor innovatieve projecten. SHIFT helpt niet alleen met strategische keuzes maar weet ook concrete en zichtbare resultaten neer te zetten.
Antwoord voor bedrijven | online marketing bureau - shift
J. Majoor
Antwoord voor bedrijven
KPN - online marketing bureau - shift
KPN
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) - online marketing bureau - shift
RVO
Ondernemersplein - online marketing bureau - shift
Ondernemersplein
MEXX - online marketing bureau - shift
MEXX
Politie - online marketing bureau - shift
Politie
Van A naar Beter - online marketing bureau - shift
Van A naar Beter
np