google adverteren | google Ads Bureau & SEA Advertentie Campagne Specialist Den Haag

Meer websitebezoekers, leads & sales

Google
ads

Vraag direct advies aan
Onze gecertificeerde Google Ads specialisten zorgen voor meer bezoekers, leads en verkopen op uw website.

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentieplatform van de Google zoekmachine. Via Google Ads kunnen potentiële klanten worden bereikt die op zoek zijn naar uw dienst of product. Het platform biedt diverse interessante vormen om te adverteren binnen de zoekresultaten en het grote netwerk van Google.

Verkoopt u producten? Via Google Shopping – een onderdeel van Google AdWords – is het mogelijk om producten te promoten.

Adverteren op Google is effectief, gericht en relatief goedkoop. Kwaliteit loont en u betaalt alleen als er op een advertentie wordt geklikt.

SHIFT is gecertificeerd Google Partner en specialist op het gebied van zoekmachine adverteren. Ontdek hoe onze wereldwijde, landelijke en lokale campagnes onze klanten dagelijks meer online verkopen, leads en bezoekers bezorgen.

voordelen Google Ads

  • Enorm bereik en potentieel
  • Zeer gericht de juiste doelgroep bereiken
  • Geen bezoekers = geen kosten
  • Adverteer wereldwijd en lokaal
  • Meetbare resultaten

Realiseer uw doelstellingen

Branding
60%
Traffic
100%
Sales
100%
Leads
100%
Informatievoorziening
60%

SHIFT is Google Partner

google-partner-den-haag

Wat u van ons kunt verwachten

Met doordachte advertenties en gerichte targeting zorgt SHIFT ervoor dat uw (potentiële) klanten uw organisatie en producten kunnen vinden!
Onze SEA specialisten hebben ruime ervaring met alle facetten van Google Ads en werken volgens een bewezen aanpak die zich focust op resultaat en ROI.

Direct na de start analyseren we de campagnes om de targeting en boodschappen te optimaliseren, kosten te verlagen en resultaten te maximaliseren.
Bekijk hieronder hoe wij uw potentiële klanten kunnen bereiken op Google en websites in het Google Netwerk.

tekstadvertenties google adwords - google adverteren - sea specialist shift in den haag

Google Zoeknetwerk campagnes

Verbeter uw vindbaarheid en conversies

Met gerichte tekstadvertenties op Google en het display netwerk zorgen wij voor de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw organisatie. We brengen uw merk, product of dienst onder de aandacht bij uw klanten en genereren meer traffic, leads en sales.

Tekst campagnes in Google Ads bestaan uit advertenties met koppen, beschrijvende teksten en een link. De Google Ads verschijnen bovenaan de zoekresultaten als een gebruiker een relevante zoekterm invoert op Google. Het doel is om met zoektermen de juiste doelgroep te bereiken en met overtuigende ads op te vallen binnen de zoekresultaten.

beeldadvertenties google adwords - google adverteren - sea specialist shift in den haag

Google Display campagnes

Promoot uw site op 2 miljoen websites & apps

Is uw organisatie voldoende in beeld bij uw doelgroep? Met display advertising campagnes in Google Ads werken wij aan uw online zichtbaarheid. Onze specialisten zorgen dat uw organisatie een bekende verschijning wordt.

Display campagnes bestaan uit advertenties met (bewegende) banners, video of rich-media. De advertenties plaatsen we op relevante websites binnen het Google Display Netwerk. Dit netwerk omvat meer dan 2 miljoen websites en apps. Het doel is om met aantrekkelijke advertenties uw doelgroep te bereiken, boeien en binden.

product_shopping_campagnes - adverteren op google

Google Shopping campagnes

Verkoop uw producten op internet

Uw productassortiment onder de aandacht brengen en meer omzet genereren? Met Google Shopping campagnes zijn uw producten optimaal vindbaar.

Uw producten verschijnen met foto, prijs en bedrijfsnaam op Google – daar waar (potentiële) klanten hun zoektocht naar uw producten beginnen.
Productadvertenties realiseren meer verkeer naar uw webshop en zorgen voor online verkoop.

mobiele-app-campagnes-google-adwords - adverteren op google

Google App campagnes

Promoot uw mobiele app

Promoot uw app en genereer meer app downloads. Met app-advertenties brengen wij uw app effectief onder de aandacht van iOS of Android gebruikers op Google. Onze app-campagnes zijn er op gericht om meer mensen uw app te laten downloaden.

App-advertenties bestaan uit een app-icoon, titel en omschrijving en bevatten een knop ‘installeren’. Gebruikers kunnen uw app dus direct downloaden.
App-ads kunnen in het hele Google Netwerk, waaronder Google Zoeken, Google Play, YouTube en duizenden andere mobiele sites en apps worden weergegeven.

in-stream video advertentie youtube - adverteren op youtube | shift

Google Video campagnes

Vergroot uw merkbekendheid

De aandacht van uw doelgroep trekken en meer merkbekendheid voor uw organisatie creëren? Met bewegende beelden zetten we uw organisatie, product of dienst in de spotlights.

Adverteren op YouTube kan met TrueView video advertenties. Deze worden op YouTube in de zoekresultaten en vóór, tijdens of na andere video’s getoond. Uw doelgroep ziet uw video ad wanneer zij video’s bekijken of op zoek zijn naar video’s.
Tevens kunnen uw ads op websites in het Google Display Netwerk weergegeven worden. De advertenties verschijnen dan op relevante websites die qua content aansluiten bij uw videoboodschap.

Het doel is om met opvallende video’s uw merk te promoten bij de juiste doelgroep en potentiële klanten tot actie aan te zetten.

retargeting en remarketing campagnes - online marketing bureau shift in den haag

Google Remarketing

Maximaliseer het aantal conversies

Maximaal resultaat halen uit uw Google campagnes? SHIFT kan gebruik maken van dynamische remarketing en remarketing in search (RLSA).
Met remarketing tonen we gepersonaliseerde advertenties aan bezoekers in het display- en zoeknetwerk die uw website hebben bekeken, maar niet de gewenste actie hebben uitgevoerd. De remarketing ads bevatten bijvoorbeeld producten die op uw website zijn bekeken, maar niet zijn gekocht of gerelateerde items die ook interessant zijn voor de bezoeker (cross-sell). Remarketing campagnes zorgen voor meer (herhaal)bezoek en conversies op uw website of shop.

Starten met adverteren op Google? Neem contact op

online marketing specialist | online marketing bureau shift

Vragen? Neem contact op met onze zoekmachine marketing specialist.

Aan de slag om uw organisatie, merk of producten vindbaar te maken via Google Ads? Neem contact op met onze zoekmachine marketing specialist.

Over SHIFT

SHIFT is een online marketing bureau in Den Haag. Opgericht in 2000. Wij helpen onze klanten al meer dan 20 jaar aan maximaal online resultaat. Dit doen we met opvallende wereldwijde, landelijke en lokale online marketing campagnes.

Ons netwerk van ervaren en gecertificeerde online marketing specialisten zijn dé experts in B2C & B2B online marketing campagnes, zoekmachine marketing (SEO & SEA), social media marketing, influencer marketing, display advertising en conversie optimalisatie.

Waarom SHIFT kiezen

  • Ruim 20 jaar online ervaring
  • Onderscheidende campagnes
  • Ervaren & gecertificeerde specialisten
  • Aantoonbare resultaten
  • Persoonlijke & flexibele aanpak

Wat klanten zeggen

SHIFT is al 20+ jaar hét online marketing bureau in Den Haag.
Lees de reviews van onze klanten om te begrijpen waarom.

★★★★★
Dankzij SHIFT lopen we voorop op het gebied van social- en search-marketing. Volgens LinkedIn, Google en Twitter zijn onze overheidscampagnes vaak zelfs een stuk effectiever dan die van het bedrijfsleven.
rijksoverheid | online marketing bureau - shift
U. Dijk
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
★★★★★
Dankzij slimme social campagnes van SHIFT heeft Ondernemersplein op Twitter kunnen uitgroeien tot het grootste zakelijke overheidsaccount van Nederland.
ondernemersplein | online marketing bureau - shift
J. van den Boogaard
Ondernemersplein
★★★★★
In depth knowledge, sound advice and making it happen, seemingly effortless. That's what comes to mind thinking of SHIFT. Simply awesome.
mexx | online marketing bureau - shift
A. Jacobs
MEXX
★★★★★
SHIFT heeft zich de afgelopen jaren structureel geprofileerd als een waardevolle partner in het behalen van succes voor onze klanten.
twitter | online marketing bureau - shift
A. Bos
Twitter
★★★★★
Creativiteit gecombineerd met executiekracht maken van SHIFT een ideale partner voor innovatieve projecten. SHIFT helpt niet alleen met strategische keuzes maar weet ook concrete en zichtbare resultaten neer te zetten.
Antwoord voor bedrijven | online marketing bureau - shift
J. Majoor
Antwoord voor bedrijven
KPN - online marketing bureau - shift
KPN
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) - online marketing bureau - shift
RVO
Ondernemersplein - online marketing bureau - shift
Ondernemersplein
MEXX - online marketing bureau - shift
MEXX
Politie - online marketing bureau - shift
Politie
Van A naar Beter - online marketing bureau - shift
Van A naar Beter
np