seo specialist | zoekmachine optimalisatie bureau shift in den haag

Betere vindbaarheid op Google & Bing

Zoekmachine
optimalisatie

Vraag direct advies aan
Uw website hoger in Google en Bing.
Onze SEO specialisten helpen u daarbij.

Wat is SEO?

Als uw organisatie wil groeien in de huidige digitale wereld, dan moet u goed vindbaar zijn in zoekmachines. En dé manier om dat te realiseren is SEO.

Met SEO (ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd) worden websites en webshops geoptimaliseerd om meer bezoekers te genereren uit de organische (gratis) zoekresultaten van Google en Bing.

Om in de top van zoekmachines te komen zijn verschillende rankingfactoren belangrijk, waaronder de techniek, content en online autoriteit van de website.

SHIFT is een ervaren SEO & SEA specialist en helpt u graag met advies over en de opzet van uw SEO-traject. Onze bewezen ‘On page & Off page’ optimalisatietechnieken bezorgen u hogere posities in zoekmachines én meer online bezoek, sales & leads.

Voordelen SEO

  • Betere vindbaarheid, meer traffic naar uw site
  • Hoge Return On Investment (ROI)
  • Posities in zoekmachines zijn gratis
  • Meetbare resultaten
  • Goede lange termijn investering

Welke doelstellingen kunt u realiseren?

Branding
60%
Traffic
100%
Sales
100%
Leads
100%
Informatievoorziening
60%

SHIFT is Google & Bing Partner

google-partner-den-haag

accredited-bing-professional-den-haag

Wat u van ons kunt verwachten

We analyseren de wensen en doelstellingen van uw organisatie en adviseren over de beste zoekmachine optimalisatie strategie. Onze SEO specialisten helpen u vervolgens met de opzet van het gehele zoekmachine optimalisatie traject. Van innovatieve technische verbeteringen tot en met slimme linkbuilding campagnes.
Onze lokale, landelijke en internationale SEO strategieën focussen op resultaat & ROI en volgen een bewezen 3-stappenplan om de organische vindbaarheid van uw website of online shop te verbeteren.

Stap 1: met een uitgebreide SEO- en website scan ontdekken we de sterke en minder sterke punten van uw website en leggen we kansen bloot.

Stap 2: onze keyword-, link- en marktonderzoeken geven vervolgens een goed beeld van de optimalisatie kansen in uw markt.

Stap 3: met de juiste mix van on- & off page optimalisatietechnieken zorgen wij voor uw maximale vindbaarheid in zoekmachines.

on page seo - seo specialist - zoekmachine optimalisatie bureau shift in den haag

On page SEO

SEO Content (geoptimaliseerde teksten, afbeeldingen en video’s)
Mensen en zoekmachines zoeken naar de beste antwoorden en oplossingen voor hun vragen en problemen. Het updaten en optimaliseren van uw website content is daarom essentieel. Unieke, leesbare en relevante content wordt beloond door uw website bezoekers én zoekmachines!

SEO Techniek & Performance
Naast de content beoordelen we de (mobiele) toegankelijkheid en performance van uw website. We optimaliseren de code, de technische structuur en de snelheid van de website. Hierdoor indexeren, categoriseren en ranken zoekmachines uw website beter.

Kwalitatieve content met de juiste zoektermen en geoptimaliseerde techniek zijn de basis van een winnende SEO formule.

 

linkbuilding & seo specialist - zoekmachine optimalisatie bureau shift in den haag

Off page SEO

SEO Autoriteit & Linkbuilding
Bouwen aan de online autoriteit van uw website?
Onze ‘off page SEO’ focust op linkbuilding om de online autoriteit van uw organisatie te verbeteren.

Linkbuilding is één van de belangrijkste rankingfactoren voor zoekmachines. Zoekmachines beoordelen websites – naast eerder beschreven techniek en content – op hun online linkprofiel. Om uw linkprofiel en zichtbaarheid te verbeteren zetten wij content marketing, social media marketing en videomarketing in. Tevens benutten we andere interessante platformen en tools om de vindbaarheid van uw website te vergroten zoals Google Maps en Google My Business.

Relevante social mentions en links vanaf andere websites vergroten de online autoriteit en vindbaarheid van uw organisatie.

Starten met SEO voor uw website? Neem contact op

online marketing specialist | online marketing bureau shift

Vragen? Neem contact op met onze seo specialist.

Samen aan de slag om uw organisatie, merk of producten met SEO zichtbaarder en beter vindbaar te maken? Neem contact op met onze zoekmachine marketing specialist.

Over SHIFT

SHIFT is een online marketing bureau in Den Haag. Opgericht in 2000. Wij helpen onze klanten al meer dan 20 jaar aan maximaal online resultaat. Dit doen we met opvallende wereldwijde, landelijke en lokale online marketing campagnes.

Ons netwerk van ervaren en gecertificeerde online marketing specialisten zijn dé experts in B2C & B2B online marketing campagnes, zoekmachine marketing (SEO & SEA), social media marketing, influencer marketing, display advertising en conversie optimalisatie.

Waarom SHIFT kiezen

  • Ruim 20 jaar online ervaring
  • Onderscheidende campagnes
  • Ervaren & gecertificeerde specialisten
  • Aantoonbare resultaten
  • Persoonlijke & flexibele aanpak

Wat klanten zeggen

SHIFT is al 20+ jaar hét online marketing bureau in Den Haag.
Lees de reviews van onze klanten om te begrijpen waarom.

★★★★★
Dankzij SHIFT lopen we voorop op het gebied van social- en search-marketing. Volgens LinkedIn, Google en Twitter zijn onze overheidscampagnes vaak zelfs een stuk effectiever dan die van het bedrijfsleven.
rijksoverheid | online marketing bureau - shift
U. Dijk
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
★★★★★
Dankzij slimme social campagnes van SHIFT heeft Ondernemersplein op Twitter kunnen uitgroeien tot het grootste zakelijke overheidsaccount van Nederland.
ondernemersplein | online marketing bureau - shift
J. van den Boogaard
Ondernemersplein
★★★★★
In depth knowledge, sound advice and making it happen, seemingly effortless. That's what comes to mind thinking of SHIFT. Simply awesome.
mexx | online marketing bureau - shift
A. Jacobs
MEXX
★★★★★
SHIFT heeft zich de afgelopen jaren structureel geprofileerd als een waardevolle partner in het behalen van succes voor onze klanten.
twitter | online marketing bureau - shift
A. Bos
Twitter
★★★★★
Creativiteit gecombineerd met executiekracht maken van SHIFT een ideale partner voor innovatieve projecten. SHIFT helpt niet alleen met strategische keuzes maar weet ook concrete en zichtbare resultaten neer te zetten.
Antwoord voor bedrijven | online marketing bureau - shift
J. Majoor
Antwoord voor bedrijven
KPN - online marketing bureau - shift
KPN
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) - online marketing bureau - shift
RVO
Ondernemersplein - online marketing bureau - shift
Ondernemersplein
MEXX - online marketing bureau - shift
MEXX
Politie - online marketing bureau - shift
Politie
Van A naar Beter - online marketing bureau - shift
Van A naar Beter
np